Був вихідними у Києві, зайшов з дітками до бібліотеки, де була досить несподівана подія: гра у настольні ігри для усіх бажаючих. Від побаченого лишився у захваті. І справа не тільки в тому, що навчився грати у Мафію. Сама атмосфера приміщення, де можна з собаками, а бібліотека більше схожа на місце вільного культурного дозвілля, де книжки є лише однією із необов'язкових складових, приємно вразила.
Актуальность библиотек очень сомнительна. На одну флешку, можно уместить всю, существующую на сегодня, литературу. Правда не буду отрицать шарм от перелистывания страниц, бумажной книги. Лично я покупал и покупаю все книги, которые вызывают желание прочтения. Разве что, за исключением очень дорогих книг. Сегодня в АТБ (примерно 700 грн), только не смейся это не мне, а внучке:
@Есенин Сергей, ну так мій пост як раз про те, що прикольно, коли бібліотека існує не лише, або взагалі не для того, щоб туди приходити книжки читати. Усе, що не відповідає вимогам часу, неодмінно відмирає. І бібліотекам давно вже пора не спочинок у випадку, якщо там виключно читачів паперових видань чекають.